Gratis 1-op-1 tuinadvies!


Ja, ik meld me gratis aan voor de workshop gratis 1-op-1 tuinadvies! 

De workshop is volledig gratis, maar inschrijven is noodzakelijk. Let op: Vol = Vol. Er worden meerdere workshops gehouden. Een workshop duurt ongeveer 45 minuten. 


Vind je het lastig om je tuin te ontwerpen? Of invulling te geven aan het huidige ontwerp? Maak dan een volledig gratis afspraak met Visio Vireo! Tijdens de Zeeuwse Woonmarkt geeft John Bijlsma van Visio Vireo gratis 1-op-1 45 minuten advies. Neem foto's en/of tekeningen/schetsen mee van de tuin en geef je tuin wensen door. John gaat met je om de tafel zitten en onder het genot van een hapje en een drankje helpt hij jou om een globale inrichtingsschets te maken van je droomtuin.

 

Goed om te weten: Je zit niet zomaar met iemand aan tafel, maar met iemand die al tweemaal het landelijke Gouden Potlood heeft gewonnen, zowel in 2014 als in 2016! Jouw droomtuin krijgt vorm tijdens de Zeeuwse woonmarkt. Schrijf je snel in!

 

Wegens succes verlengt! De workshop zit nu al helemaal vol, maar we kunnen buitenom de Zeeuwse Woonmarkt ook nog GRATIS 1-op-1 tuinadvies aanbieden. Vul het formulier in en John Bijlsma belt je op om een afspraak te maken. 

 

Begin tijden:


Donderdag: VOL

Vrijdag: VOL

Zaterdag: VOL