Inspiration Plan


Ja, ik meld me gratis aan voor de workshop Inspiration plan! 

Interieuradvies van erkende binnenhuisarchitecten gedragen door de topmerken uit de woonwereld. Één op één interieuradvies! Wie wil dat nu niet? Reserveer een gesprek met een van onze interieuradviseurs. Onze erkende binnenhuis adviseurs zijn donderdag, vrijdag en zaterdag beschikbaar. 

Voorafgaand aan uw afspraak is het van belang dat u goed voorbereid bent. Breng uw wensen in kaart en neem, indien mogelijk, foto's mee van de huidige situatie. Een plattegrond kan onze binnenhuis adviseurs ook helpen om uw dromen waar te laten worden. Per advies is 45 minuten gereserveerd. Tijdens de woonmarkt is het inspiration plan volledig gratis! 

 

Wegens succes verlengt! De workshop zit nu al helemaal vol, maar we kunnen buitenom de Zeeuwse Woonmarkt ook nog GRATIS 1-op-1 advies aanbieden. Vul het formulier in en een erkende binnenhuisadviseur belt je op om een afspraak te maken. 


De workshop is volledig gratis, maar inschrijven is noodzakelijk. Let op: Vol = Vol. Er worden meerdere workshops gehouden. Een workshop duurt ongeveer 45 minuten. 

 

Beschikbare tijden:


Donderdag: VOL

Vrijdag: VOL

Zaterdag: VOL