l’Authentique Krijt- en Kalkverf

Breng nieuw leven in uw krukje, dienblad etc door middel van krijt en kalkverf! L’Authentique geeft een workshop over hoe u met kalk en krijtverf voorwerpen weer laat leven. Tijdens deze workshop gaat u hier zelf mee aan de slag. Neem een voorwerp mee wat u wilt behandelen. Heeft u geen voorwerp voor de pak? Geen probleem! Ook zonder voorwerp kunt u zich aanmelden voor deze creatieve workshop. L’Authentique zal demonstraties geven en tips en tricks met u delen over het gebruik van krijt en kalkverf. Ja, ik meld me gratis aan voor de workshop l'Authentique krijt- en kalkverf! 

L'Authentique levert unieke verf die nog volgens de ambachtelijke methode wordt geproduceerd. Zo leveren zij krijtverf, kalkverf en en betonlookverf. Met deze producten kunnen prachtige en creatieve resultaten worden bereikt, middels diverse verwerkingstechnieken.

 

De workshop, wat houdt het in? Je leert alles over de krijt- en kalkverf, was en de technieken die daar bij horen. Daarnaast kan je oefenen op het materiaal waar wij voor zorgen. Wil je advies voor jouw eigen project? Neem dan het houten krukje, dienblad, stoel of lijstje mee en krijg advies op maat!

 

De workshop is volledig gratis, maar inschrijven is noodzakelijk. Let op: Vol = Vol. Er worden meerdere workshops gehouden. Een workshop duurt ongeveer 45 minuten. 

 

Begin tijden:


Donderdag: VOL

Vrijdag: VOL

Zaterdag: GEEN