Aangeenbrug elektro

Aangeenbrug Electro dé witgoed specialist!

Aangeenbrug Electro is al 24 jaar uw specialist in witgoed voor de provincie Zeeland. Vakkundige en snelle hulp, tegen een normaal tarief, dat is waar wij naar streven. Ons team is iedere dag weer gedreven om u zoveel mogelijk te helpen  uw apparaten in topconditie te houden. Naast reparatie verkopen we niet alleen nieuwe apparaten, maar ook onderdelen wanneer u het onderhoud zelf wilt uitvoeren. En dat voor scherp concurrerende prijzen!

Drogeronderhoud

Onderhoud van apparaten is van belang, zeker bij een wasdroger is regelmatig onderhoud en reinigen uitermate belangrijk. Tijdens de Zeeuwse Woonmarkt kunt u bij ons een afspraak maken voor een servicebeurt aan uw wasdroger voor de vaste prijs van EUR 50.- Voor dit bedrag wordt uw droger gereinigd en nagekeken. Mochten er onderdelen aan vervanging toe zijn, dan krijgt u hiervan een vrijblijvende opgave.

SensFresh

Dit jaar hebben we op de woonmarkt de wasmachine van Siemens met SensoFresh programma werkend voor u klaar staan. Bent u niet overtuigd dat een kledingstuk (of wat voor stuk textiel dan ook) binnen 30 minuten weer is opgefrist, en geurtjes verwijderd zijn, zonder te wassen? Kom dan langs bij onze stand en overtuig uzelf….

Keuken inbouw apparatuur

Er wordt nogal eens ten onrechte gedacht wanneer een apparaat in de keuken defect is dat het vervangen van dit apparaat een groot probleem is. Dat is een misverstand. Voor bijna ieder apparaat hebben wij wel een geschikte vervanger, welke in de huidige (ouder) keuken kan worden gemonteerd, zonder dat de hele keuken moet worden verbouwd.

Laat u door ons op de Zeeuwse Woonmarkt informeren over de mogelijkheden en de speciale acties welke wij deze dagen hiervoor hebben!