Faasse & Fermont

Laat u informeren over de nieuwste woningbouwprojecten!

Laat u informeren over de nieuwste woningbouwprojecten!

Op de Zeeuwse Woonmarkt treft u met name ons uitgebreide nieuwbouwaanbod. Dé beurs om u te oriënteren als u plannen heeft om nu of in de nabije toekomst een nieuwe woning te kopen. In een ontspannen sfeer kunt u bij Faasse & Fermont terecht met uw vragen en maakt u kennis met de voordelen van een nieuwe woning. In onze portefeuille treft u zeer uiteenlopend aanbod van verschillende nieuwbouwwoningen. Niet alleen op basis van woningtypen, maar ook op diverse locaties. Onderstaand treft u enkele voorbeelden.

Arnemuiden, Hazenburg II, tweekappers

Goes, diverse tweekappers en vrijstaande woningen

Goes/Kloetinge, Riethoek, verschillende woningen

Middelburg, Mortiere, diverse woningen

Kapelle, De Grenadier, levensloopbestendig

Kapelle, Veilingmeester, tweekappers en bouwgrond

’s Gravenpolder, plan Oostgaarde, diverse woningen

Ovezande, diverse woningen

Wilhelminadorp, Tuin van Wilhelminadorp, vrijstaande woningen

Wolphaartsdijk-Oost, diverse woningen

Yerseke, De Zaete, appartementen

 

Faasse & Fermont is een vooraanstaande makelaar die al sinds 1990 bestaat. In al die jaren is het makelaarskantoor uitgegroeid tot één van de grootste spelers op de Zeeuwse onroerend goed markt. Faasse & Fermont werkt in vier segmenten, namelijk: woningen, nieuwbouwwoningen, bedrijfsonroerend goed en hypotheken en verzekeringen. 

U vind ons terug op het Bouwen en Wonen plein in de TMC Woonwinkel. Behalve informatie over woningen kunt u hier ook terecht voor vragen op het gebied van financiering en aan- en verkoop van uw huis. Kortom, heeft u verhuisplannen? Bezoek ons dan tijdens de woonmarkt!