Gemeente Goes

Wonen, werken en beleven in Goes!

In de gemeente Goes is het goed wonen, werken en beleven. Goes biedt een historische en rustige woonomgeving met volwaardige stedelijke voorzieningen, zoals Theater De Mythe, de Zeelandhallen, het Omnium en het historisch centrum met vele winkels en restaurants en cafés. Goes biedt ook ruimte. Vanuit de stad kun je zo uitwaaien op het weidse platteland of op het water. Om het wonen in Goes te bevorderen geeft de gemeente Goes op verschillende locaties bouwgrond uit voor de particuliere woningbouw.

Mannee
Gelegen aan een oude zeedijk, naast akkers en tussenin de wijken Goese Meer en Noordhoek verrijst Mannee! In Mannee is plaats voor ruim 370 woningen, waarvan op 142 kavels particulier gebouwd kan worden.

Woont u toch liever landelijker? In Wolphaartsdijk Oost geeft de gemeente Goes ook kavels bouwgrond uit. De gemeente heeft in Wolphaartsdijk-Oost nog 14 kavels voor het bouwen in particulier opdrachtgeverschap. 

Klik hier voor meer informatie over Mannee. 

Aria
Aan de Oostzijde van Goes ligt de wijk Aria. Deze wijk is in aanbouw en de gemeente heeft 10 bouwkavels te koop, waaronder kavels bestemd voor twee-onder-één kap.


Wilhelminadorp
Op het terrein van het voormalig proefstation gelegen aan de I.G.J. van de Boschstraat ligt een kleinschalig bouwplan. Hier worden er een aantal bouwkavels uitgegeven voor de particuliere woningbouw.

Verkoopinformatie over bouwgrond kunt u opvragen bij:  
de heer P. Wielhouwer, p.wielhouwer@goes.nl, T: 0113 24 99 51 

 

Wilt u meer informatie over bouwen op Goes? Klik dan hier

Logo_goesisGOES_MAGENTA_whiteOutline.jpg