Hoekman - Tussen de Scheldes

Voor uw complete badkamer één aanspreekpunt. Vanaf uw wensen en ideeën naar een ontwerp wat bij u past. Dat persoonlijke plaatje realiseren wij tot de werkelijkheid van een mooie badkamer. De hele uitvoering van begin tot eind voeren we uit met onze eigen badkamer specialisten. De afspraken voeren wij uit volgens de vooraf met u afgestemde planning. Geen onaangename verassingen maar een heldere duidelijke communicatie. En reken maar dat u bij ons op een persoonlijke en deskundige manier wordt geholpen. We nemen graag de tijd voor u, dus maak gerust een vrijblijvende afspraak.

Kom gewoon naar onze showroom en laat u verrassen en inspireren. Beleef zelf de badkamers in verschillende stijlen. Ook voor een mooi assortiment woonvloeren van steen en PVC kunt u bij ons terecht.

Nordic Fire
De Nordic Fire kachels beschikken over een 'Silence system'. Dit systeem zorgt ervoor dat het geluid sterk wordt gereduceerd. Hierdoor behoren deze kachels tot de stilste in zijn soort.

Voordelen van Nordic Fire Pelletkachels zijn:

  • Rendement van 90% en hoger.
  • De stilste pelletkachel in zijn soort.
  • Vermiculite binnenwerk: dit verlengt de levensduur van de kachel.
  • Nederlandstalige bediending.
  • EDS systeem zorgt voor perfecte werking van de kachel in uw situatie.
  • De hoogste kwaliteit: 5 jaar garantie*


kinemagic.jpg

*Op Nordic Fire houtkachels geven we maar liefst 10 jaar garantie! 

Kinemagic
Binnen één dag uw bad omgebouwd naar een ruime douche. Met het unieke product Kinemagic kunt u ook uw bestaande badkamer omtoveren in een moderne douchecabine die bovendien nog eens van alle gemakken voorzien is.

Kom ook kijken en overtuig uzelf.