InterieurCoach

Zorgeloos verbouwen of renoveren!

De afdeling interieurcoach staat voor het meedenken in het compleet of gedeeltelijk inrichten van uw woning. 

Niet alleen visualiseren we uw woonwensen met betrekking tot de door ons zelf te leveren segmenten, maar denken we met u mee in het complete plaatje. Denk hierbij aan meedenken in de opstelling en kleuren van uw keuken of het optisch juist plaatsen van uw nieuwe haard. Ook is er een badkamerspecialist Studio Balneo op de afdeling aanwezig om ook voor uw natte ruimtes een passend plaatje te kunnen maken. Daarnaast kunnen we dit met betrekking tot de uitvoering ook volledig coördineren, zodat u daarin wordt ontzorgt. 

Om de voor u perfecte interieurs te kunnen realiseren hebben we op alle facetten unieke leveranciers aangetrokken die net wat anders maken en leveren dan algemeen bekend. 

Graag willen we u op de Zeeuwse Woonmarkt de kans geven om deze collecties te bekijken.

We zullen op deze woonmarkt extra aandacht geven aan onze unieke wandbekleding collecties. Hieronder vindt u de merken, zodat u alvast kunt oriënteren!

Merken/Specials:

Alphenbergh leather -  Lederen wand en vloerbekleding

NatureAtHome - Houten wandbekleding van verschillende houtsoorten, kokos en zelfs mosselen!

Barre Verkerk schilderwerken - Speciale door Barre zelf ontwikkelde decoratieve schilderstechnieken. 

Elitis behang - Artistieke behangcollectie uit Frankrijk. 

ACTIE tijdens de woonmarkt: om u te helpen de juiste keuze te maken komen we GRATIS bij u thuis op advies om u te helpen de juiste keuze in uw speciale wandbekleding te maken!