Pelma Keukens

Gezond en lekker koken met een stoomoven!

Op deze editie van de Zeeuwse Woonmarkt stomen wij eten gaar! Stomen is niet meer weg te denken uit de gezonde keuken. Het is een kooktechniek waarmee u gezonde en lekkere gerechten bereidt. Of u nu een ervaren kok of een beginnende hobbykok bent, succes gegarandeerd!

Bij stomen maak je eten gaar in de damp van kokend water. Maar ook met bouillon of water met wijn en/of kruiden behoord tot de mogelijkheden. Stomen heeft als voordeel dat smaak en vitamines goed blijven behouden. Meer dan als je het kookt. En alles wat je kunt koken, kun je ook stomen.

Wanneer het gaat om kwaliteitskeukens, betrouwbaarheid, perfecte montage en totale ontzorging van de klant is Pelma Keukens (Goes) een begrip in Zeeland. Met een brede keus aan diverse stijlen hoogwaardige kwaliteitskeukens is Pelma voor velen het vertrekpunt bij het uitzoeken van een stijlvolle, moderne en passende keuken. Ervaar het zelf! In onze showroom zult u veel inspiratie opdoen.

Alles uit handen
Onze keukenspecialisten voorzien u van uniek, persoonlijk en passend advies. Totale ontzorging van de klant is onze missie. Een gedreven en enthousiast montageteam zet zich dagelijks in om uw nieuwe keuken perfect en volgens afspraak te plaatsen. Onze manier van werken is transparant. “Wat we doen, doen we goed - afspraak is afspraak!” zo is ons motto. Geen wonder dat het verlenen van service bij Pelma de allerhoogste prioriteit krijgt. 

Onze uitgangspunten zijn een succes
Pelma Keukens is eigendom van DB KeukenGroep dat zes keuken- en sanitairbedrijven omvat. DB KeukenGroep is in 1991 ontstaan toen oprichter - en huidig algemeen directeur - Arjan van Dijke in het Zeeuwse Sint-Annaland de eerste vestiging van DB KeukenGroep opende. 
De uitgangspunten waar het bedrijf ooit mee startte, zijn nog steeds een succesformule: hoge kwaliteit van product en organisatie, eigen montagedienst, service verlenen vanuit de genen, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers. Dit blijkt ook weer uit de resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek in onze regio. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,4. Een resultaat waar we als team ontzettend hard voor gewerkt hebben. Waar we bijzonder trots op zijn. 

Meer informatie: www.pelmakeukens.nl.