Studio Balneo

Studio Balneo, stijlvol vernieuwend in badkamers.

Studio Balneo brengt stijl in uw badkamer.

Wilt u uw badkamer gaan renoveren? Studio Balneo realiseert voor u graag die rustgevende plek in huis die u verdient. Passend bij de stijl van uw (nieuwbouw)woning én uw budget verzorgen wij het ontwerp, geven onafhankelijk advies over de inkoop en begeleiden wij voor u de vakkundige installatie. Van een kleine aanpassing tot een complete badkamerrenovatie, bij ons heeft u altijd één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden.

Stijlvol ontwerp
Wij nodigen u uit in onze showroom gevestigd bij Ik.jouwinterieurcoach.nl aan de Marconistraat 13 te Goes om uw badkamerwensen te bespreken. Daarnaast komen wij ook graag langs bij u thuis. Zo kunnen wij de stijl en mogelijkheden van uw woning goed bekijken en dit toepassen in een van onze unieke ontwerpen. Dit alles passend bij uw budget.

Voor grote en kleine projecten
Naast een volledige make-over kunnen ook kleine aanpassingen uw badkamer al een compleet nieuwe look geven. Daarom adviseren wij u graag over:

§  De inrichting van uw badkamer;

§  Sanitaire voorzieningen;

§  (Vloer)tegels;

§  Verlichting.

Vakkundige installatie
Studio Balneo beschikt over een groot aantal partners die vanaf het begin met ons meedenken en met oog voor detail de installatie voor hun rekening nemen. De kosten zijn al meegerekend in de totaalprijs. Zo komt u nooit voor financiële verrassingen te staan.

De voordelen van Studio Balneo

§  Kostenbesparend totaalconcept, van ontwerp tot realisatie en begeleiding;

§  Altijd één aanspreekpunt;

§  Voor verbouw en nieuwbouw projecten;

§  Onafhankelijk advies over de aanschaf van producten;

§  Passend binnen uw budget en stijl.

We zullen op deze woonmarkt extra aandacht geven aan onze unieke wandbekleding collecties. Hieronder vindt u de merken, zodat u alvast kunt oriënteren!

Merken/Specials:

Bardelli

Bisazza glasmozaïek en cementgebonden vloertegels

Inax

Mutina

Sant’agostino

Settecento

ACTIE tijdens de woonmarkt: om u te helpen de juiste keuze te maken komen we GRATIS bij u thuis op advies om u te helpen de juiste keuze in uw speciale wandbekleding te maken!