Van Huis Uit. Thuis in Licht/Kleur.

Van huis uit thuis in (dag)licht

Van huis uit biedt voor elke woning en werkplek een passend daglichtproduct. Passend wat betreft stijl en uitstraling: onze producten zijn toepasbaar in zowel monumenten als in nieuwbouw. Passend wat betreft prestatie: wij adviseren daglichtproducten met specifieke eigenschappen op het gebied van optimale daglichttoetreding, duurzaamheid, energiebesparing, inbraakwering, geluidwering, passief-huis niveau en onderhoud. Passend wat betreft kwaliteit: het partnerschap met MijnDaglicht.nl garandeert een assortiment A-merken waaronder Velux, Fakro, Roto en Solatube

Van huis uit = daglichtspecialist

Als daglichtspecialist bieden wij onze klanten toegevoegde waarde als het gaat om gezond en comfortabel wooncomfort: kennis en praktische toepassing van daglichtoplossingen, ervaring en innovatiekracht. Wij ondersteunen onze klanten in het proces van ontwerp tot perfecte uitvoering van het daglichtsysteem. Kwaliteit en duurzaamheid in advies en realisatie, maar ook in de keuze voor samenwerking met daglichtconcepten als LUXboX, Dakraamroeden en FEROLUX nostalgische dakramen.

Van huis uit = Dakvenstermeester
Van huis uit heeft zich aangesloten bij het Montage-keurmerk Dakvenstermeesters: een gecertificeerd keurmerk gebaseerd op het huidige bouwbesluit, regelgeving en de aanstaande wet Kwaliteitsborging. Want als professioneel aanbieder en verwerker van daglichtproducten zijn wij aansprakelijk voor de uitgevoerde werkzaamheden die moeten voldoen aan de wetgeving en bouwbesluit.

Daglichtwinkel en Digidaglicht
In onze daglichtwinkel in Middelburg maken wij het daglicht zichtbaar. Hoe? Door middel van Digidaglicht: een digitale tool waarmee ruimtes in een woning of werkplek op ware grootte  geprojecteerd worden en daglichtproducten ingevoegd kunnen worden om de impact van deze toepassingen zichtbaar te maken. Stelt u zich voor: wij projecteren een donkere zolder op een beeldscherm van 3 bij 5 meter. Aan de hand van de wensen van de klant "slepen" wij verschillende daglichtproducten in het dak. Ervaar hoeveel lichtinval daglichtoplossingen als een dakraam of dakserre opleveren.  Of de extra ruimtewinst van een dakkapel.

Naast Digidaglicht vindt u in onze daglichtwinkel opstellingen en prototypes van diverse dakramen voor hellend en plat dak, lichtkoepels, lichtstraten, daglichtbuizen, interieur-afwerkingsmogelijkheden en dakraamroedes. Én uitgebreide documentatie over de vele mogelijkheden op het gebied van daglichtoplossingen en bijbehorende raamdecoratie.