Visio Vireo Tuinen

Meer Tuingeluk met Visio Vireo Tuinen!

Visio Vireo is Latijn voor “Kijk op groen”. Een slogan die perfect bij ons past. Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden particuliere en bedrijfstuinen die aansluiten bij uw wensen, woning of bedrijfspand. Onze kernwaarden zijn: betrouwbaarheid, creativiteit, professionele werkwijze, service en vakmanschap. Op basis hiervan zijn wij sinds 2004 Exclusief Geselecteerd door De Tuinen van Appeltern en in 2014 en 2016 hebben we tijdens een landelijke ontwerpwedstrijd het Gouden Potlood gewonnen.

Visio Vireo Tuinen bestaat sinds 2001 en is uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf. Wij hebben alle expertise en materialen in huis om kleine of grote werken van A tot Z aan te pakken. Tijdens een vrijblijvende kennismaking willen wij u graag informeren over de mogelijkheden en onze werkwijze.

Tijdens de Zeeuwse woonmarkt verzorgen wij tuin- en schetsadvies. Schrijf u snel in, want vol is vol!

Wij helpen u graag met de (her)inrichting van uw tuin. In 45 minuten maakt onze ontwerper een globale inrichtingsschets. Een schets is geen ontwerp, maar een praatstuk dat kan dienen als basis voor een ontwerp. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn is het zinvol dat u meeneemt: een plattegrond van de tuin met de afmetingen, foto’s van de buitenkant van uw woning en een wensenlijst.