Waterspecialist

Comfort voor iedere dag.

Tijdens de Zeeuwse Woonmarkt in Goes laten wij een primeur zien: Wij tonen u de meest compacte waterontharder in zijn soort. Een mechanisch (waterdruk)gestuurd toestel in een schitterende behuizing met kijkvensterglas zodat direct zichtbaar wanneer zout moet worden bijgevuld zonder dat u het deksel open hoeft te doen. Kortom een toestel wat perfect functioneert met een uitstekende garantie en een zeer luxe uitstraling.

prem_compact-reflection.jpg

KALKAANSLAG?
Eén van de grootste ergernissen in heel wat Nederlandse huishoudens is kalkaanslag wat wordt veroorzaakt door hard water. Hoe mooi zou het zijn als ons drinkwater zonder kalk uit de kraan zou komen?

Zacht water kan eenvoudig bereikt worden door het plaatsen van een waterontharder. Een waterontharder wordt bij voorkeur direct achter de watermeter aangesloten. 


Hoe werkt een waterontharder?
Het water stroomt vóórdat het de leidingen van het pand binnengaat door de behandeltank die gevuld is met harsbolletjes. De veroorzakers van aanslag, kalk en magnesium, verkleven met het hars. Wat uit de kraan komt is superzacht kalkvrij water. Na verbruik van een bepaalde hoeveelheid water zijn de harsbolletjes volledig verzadigd met kalk. Het regeneratieproces zal dan automatisch starten. Dit houdt in dat het hars wordt schoongespoeld met een natriumoplossing. Dit heet ionenuitwisseling. 
Verwacht niet dat een waterontharder u extra werk oplevert. Onze ontharders zijn volautomatisch. Het enige wat u hoeft te doen is onthardingszout bijvullen, net als bij de vaatwasser en natuurlijk GENIETEN!

 

Voordelen van zacht water:

·         De waterkoker of het koffiezetapparaat hoeven niet meer ontkalkt te worden 

·         Geen kalkaanslag meer op de glazen douchewand, tegels en andere sanitair

·         Geen kalksteen of kalkaanslag in en op voegen in de badkamer

·         Zout in de vaatwasser is verleden tijd

·         De huid voelt zacht door het ontharde water

·         Zacht water geeft koffie en thee zijn echte smaak terug

·         Het glasservies blijft mooi

·         Gebruik van dure en milieu onvriendelijk anti-kalkaanslag middelen is voorbij

·         Aanzienlijke besparing op schoonmaak en persoonlijke verzorgingsmiddelen

·         Leidingen blijven kalkvrij waardoor geen energieverlies optreedt

·         Kortom besparing op kosten, milieu, tijd en ergernis.