DIY Moodboard

Workshop

In deze workshops kruip jij voor 45 minuten in de rol van een interieuradviseur. Een fictieve klant heeft een woonwens en wil dat jij hier eens over nadenkt. De fictieve opdracht krijg je van onze binnenhuisadviseurs. Jij gaat met deze opdracht aan de slag. Wat ga je dan precies doen? Omdat de klant eerst wil weten of jij deze opdracht aan kan en begrijpt wat zijn/haar wensen zijn, creëer je een moodboard die aansluit bij wensen. Wie krijgt de opdracht van de ‘klant’? Die ontvangt een waardebon t.w.v. €150!

Het leuke aan deze workshop is dat je niet maakt wat jezelf mooi vindt, maar dat je je ook volledig leert inleven in een klantvraag. Onze binnenhuisadviseurs schetsen de klantvraag voor je en helpen je op weg. Daarna is het aan jou om het mooiste moodboard te maken, zodat jij de opdracht wint en een waardebon krijgt van maar liefst €150! Meld je aan en ontvang tips om een leuk en levendig moodboard te maken. Deze workshop staat garant voor plezier en gezelligheid.

De workshop duurt ongeveer 45 minuten. De inschrijfkosten voor de workshop zijn 5 euro die gedoneerd wordt aan een goed doel. Het goede doel waaraan het geld gedoneerd wordt is stichting Ontmoeting.

De workshop zal plaatsvinden in de workshopruimte (B).
Download de plattegrond.

Beschikbare tijden:
Do. 15:00
Vr. 16:00
Za. 11:00

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.