Maatregelen omtrent het coronavirus

Update: De Zeeuwse Woonmarkt 2021 gaat helaas niet door!

 

De Zeeuwse Woonmarkt 2021 gaat door! We zijn blij u te verwelkomen op de 8e editie van de Zeeuwse Woonmarkt! We hebben verschillende maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat u veilig kunt genieten van hét woonevenement van Zeeland.

Geen coronatoegangsbewijs
Doordat de Zeeuwse Woonmarkt een doorstroom locatie is, is een coronatoegangsbewijs niet noodzakelijk. Een vereiste van een doorstroom locatie is, dat de route een eenrichtingsverkeer is. De looproute brengt u langs alle deelnemers. Bij de ingang ontvangt u een plattegrond, hierop kunt u de verplichte looproute vinden.  Wilt u een stand, waar u langs bent gelopen, nogmaals bezoeken? Dan dient u de route uit te lopen en de route opnieuw te beginnen. Wij vragen hierbij om uw medewerking en uw begrip.

Route ruimer opgesteld
Om het evenement zo veilig mogelijk te organiseren hebben we ervoor gekozen om de route ruimer op te stellen. Zo hebben we meer ruimte gecreëerd tussen de deelnemers. Dit biedt de bezoekers de mogelijkheid om meer afstand van elkaar te houden. Op deze manier kunnen we veilig genieten van het woonevenement.

Catering
Deze editie hebben we het buitenplein ingericht als cateringsplein! De overdekte buitenruimte biedt ons de mogelijkheid om u een hapje & een drankje aan te bieden. Op het cateringsplein kunt u de nieuwste Zeeuwse bieren & wijnen proeven. Daarnaast vind u hier ook de foodtrucks. In verband met de maatregelen bieden we u geen koffie aan in de woonwinkels. Hiervoor kunt u op het buitenplein terecht.

Als u corona gerelateerde klachten heeft verzoeken wij u om thuis te blijven.