Ga je Nieuwbouwen of Verbouwen? Heb je vragen of advies nodig? Kom op de Zeeuwse Woonmarkt naar het Bouwen en Wonenplein. Op dit plein vind je bedrijven die je alles kunnen vertellen over het (ver)bouwen van een huis.

Op dit plein zijn onder andere architecten, gemeentes, hypotheekverstrekkers en makelaars.  Hierdoor heb je specialistische kennis op alle verschillende niveau’s en ervaring binnen handbereik! Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om, zonder afspraak vooraf, alle informatie over je droomhuis op 1 plek te verkrijgen. Je kan na de Zeeuwse Woonmarkt meteen aan de slag met kopen of (ver)bouwen van je droomhuis.

Op de Woonmarkt worden diverse nieuwbouwprojecten gepresenteerd. Kom naar de woonmarkt toe voor meer informatie over de volgende projecten.

Arnemuiden – Hazenburg II
Aan de rand van Arnemuiden is Hazenburg II aan het verschijnen. Er zijn nog enkele kavels te koop in deze wijk. Hieronder zijn enkele kavels waarop vrij gebouwd mag worden.

Goes – Ravelijn de Groene Jager
Wil je, op een unieke locatie, midden in het historische hart van Goes wonen? Dan is dit je kans! De appartementen zijn al reeds verkocht, de Penthouse is nog wel beschikbaar!

Middelburg – Mortiere
Opzoek naar een nieuwbouw woning in Middelburg? Ontdek de mogelijkheden voor ‘Jazzboog fase 2’ en ‘Connect’. Hier vind je diverse woningen zoals tweekappers, rij- en vrijstaande woningen (Jazzboog fase 2) maar ook hoek en tussenwoningen, twee-onder-één kap en zelfs comfortwoningen met bad- en slaapkamer op begaande grond (Connect). Bezoek de woonmarkt en kom in contact met de aanbieders.

Sint Annaland – De 4 Winden
Dit kleine nieuwbouwproject omvat in totaal 10 woningen aan de Suzannaweg. Er zijn twee type woningen in de verkoop. Vanaf €249.000.

Heinkenszand – Platepolder
Het woningbouwplan voor de nieuwbouwwijk ‘Platepolder’ in Heinkenszand is bekend gemaakt. Gemeente Borsele, ook aanwezig op de Zeeuwse Woonmarkt, kunt u hierover inlichten. U kunt onder andere een flyer ophalen en de presentatie komen bekijken. U kunt zich als belangstellende inschrijven voor dit project op de Zeeuwse Woonmarkt!

Wemeldinge – Koningin Maximahof
Dit nieuwbouwproject omvat 32 eenheden en bevat levensloopbestendige woningen. Ook zijn er rij- en hoekwoningen, twee-onder-één-kap woningen en er zijn percelen bouwgrond beschikbaar. Laat je informeren op de Zeeuwse Woonmarkt!

Ovezande – Avondviolier
Inmiddels is de bouw van type AV2T gestart! De nieuwbouw wijk wordt ruim opgezet en daarbij wordt een groot park ontwikkeld. Er zijn diverse type woningen in de verkoop. Alle informatie vind je op de Zeeuwse Woonmarkt.

Vlissingen – Claverveld
Fase 1 is in aanbouw en wordt naar verwachting in 2020 opgeleverd. De wijk gekenmerkt zich door het vele groen en watergangen. Het gevarieerde woningaanbod bied woonmogelijkheden aan voor jonge gezinnen, maar ook voor oudere. Er zijn veel mogelijkheden om de woning naar eigen wens aan te passen, ook zijn er vrije kavels beschikbaar.

Wilhelminadorp – Tuin van Wilhelminadorp
Vrijstaande woningen, twee-onder-één-kap- en gezinswoningen zijn beschikbaar aan de rand van Wilhelminadorp. Dankzij de ligging heeft het een uitstekende verbinding met Goes. De rijwoningen zijn helaas al verkocht.

Kapelle – De Bieselinghe
Op de woonmarkt vind je ook informatie over het kleinschalige project in Kapelle. Er zijn diverse ruime bouwkavels te koop. Kom langs en laat je informeren.

Daarnaast organiseert ARCHIKON Architecten tijdens de woonmarkt de workshop ‘Maximaliseer jouw Woonruimte‘. Geef je snel op en verzeker jezelf van een plaats!

De aanwezige bedrijven zijn:

Kom langs en ontdek alle woonmogelijkheden in Zeeland voor 2020!