Ga je Nieuwbouwen of Verbouwen? Heb je vragen of advies nodig? Kom op de Zeeuwse Woonmarkt naar het Bouwen en Wonenplein. Op dit plein vind je bedrijven die je alles kunnen vertellen over het (ver)bouwen van een huis.

Op dit plein zijn onder andere architecten, gemeentes, hypotheekverstrekkers en makelaars.  Hierdoor heb je specialistische kennis op alle verschillende niveau’s en ervaring binnen handbereik! Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om, zonder afspraak vooraf, alle informatie over je droomhuis op 1 plek te verkrijgen. Je kan na de Zeeuwse Woonmarkt meteen aan de slag met kopen of (ver)bouwen van je droomhuis.

De aanwezige bedrijven zijn:

De workshop met het thema bouwen en wonen is: Maximaliseer jouw Woonruimte

Enkele projecten die gedaan worden door de bovenstaande bedrijven zijn:

Platepolder

Tijdens de Zeeuwse Woonmarkt is er de mogelijkheid om jezelf in te schrijven voor het project Platepolder in Heinkenszand. Wil je meer informatie of heb je interesse? Kom lang bij de stand van gemeente Borsele. Geef op het pin je plan formulier aan dat jij de cheque wilt gebruiken om bouwgrond aan te schaffen van één van de projecten van gemeente Borsele en maak kans op een gratis rioolaansluiting t.w.v. €500.

Borsele

Riethoek

Het is zover! De verkoop van de woningen uit de allerlaatste fase van Riethoek te Goes-Kloetinge, is gestart. Een bijzonder moment, voor ons (Nederlandse Bouw Unie) een afsluiting van een hele mooie periode. Maar voor u als geïnteresseerde, wellicht juist het begin van een nieuwe periode: een gloednieuwe woning in deze populaire wijk.

Woonpark Mortiere Middelburg

Het plezier van zorgeloos wonen in Woonpark Mortiere

Het karakter van Woonpark Mortiere in Middelburg heeft een sterke aantrekkingskracht op een brede doelgroep. De rijke architectuur gecombineerd met groen en water, maakt wonen in Woonpark Mortiere bijzonder aantrekkelijk.

Mooie nieuwbouw huizen, rustige lanen en straten in een groen en waterrijk decor, dichtbij de stad, de golfbaan en de belangrijkste uitvalswegen van de stad. In Woonpark Mortiere is het prettig thuiskomen. Of u nu starter bent op de woningmarkt, een jong gezin hebt of juist als senior toe bent aan een volgende stap in uw woon carrière.

De Kroon op Kortgene

De geschiedenis van Kortgene gaat terug tot in 1247. Toen al werd het fraaie plaatsje genoemd in officiële stukken. Nu wordt er opnieuw geschiedenis geschreven met De Kroon op Kortgene, een prachtig woonproject. 55 nieuwe vrijstaande woningen, 2^1 kappers, eengezinswoningen, (semi)bungalows en appartementen gaan het aanzien van Kortgene vervolmaken. 55 gezinnen, stellen en andere belangstellenden kunnen een grote stap maken naar moderner, fijner en duurzamer wonen. Niet voor niets heet het project De Kroon op Kortgene. De royale woningen, voor hoffelijke prijzen, worden een gouden plek voor iedereen.

Aria

Tussen het centrum van Goes en de dorpen ‘s-Gravenpolder en ‘s-Heer Abtskerke ligt de nieuwbouwwijk ARIA-Goes. De erfenis van deze locatie, het Pykeswegje en de statige, monumentale boerderij ‘Hof Welgelegen’ uit 1674, geven Aria-Goes een eigen karakter. Het resultaat: dorps wonen in Goes.

De stijl van de wijk is geïnspireerd op de traditie van de dorpen in Zuid-Beveland. De indeling van de wijk en de gevarieerde vormgeving van de woningen in Zeeuwse stijl geven Aria-Goes een dorpse sfeer. De ligging van deze nieuwbouwwijk in Goes zorgt voor dynamiek en geven een gevoel van vrijheid. Aria-Goes ligt aan de uitvalswegen van Goes en grenst aan het Bevelandse platteland. Ideaal voor wie regelmatig reist en voor degenen die graag genieten van de natuur in de polders

Arendskwartier

In ’s-Heer Arendskerke verreist een nieuwe wijk: 26 woningen in verschillende typen – voor starters, gezinnen en senioren (er zijn inmiddels 4 woningen opgeleverd). En 6 vrije kavels. Arendskwartier ligt tussen het zorgcentrum Poelwijck (met onder andere een kinderdagverblijf) en de openbare basisschool Schengehof in, met speelboerderij Klok’uus om de hoek. En met alle voorzieningen in Goes (of Heinkenszand) op fietsafstand. Arendskwartier is ideaal wonen voor iedereen!

De Hoorn

Op een van de meest markante plekjes van Goes-West, op de hoek van de Evertsenstraat en de J.P. Coenstraat verrijst een fantastisch nieuw appartementencomplex: De Hoorn. Een kleinschalig gebouw met (wereld)zeeën aan ruimte. Midden in het groen worden hier slechts 18 koopappartementen gebouwd variërend van tweekamer- tot vierkamerappartementen. Niet alleen het wooncomfort en het prettige leefklimaat in het appartement en in het gebouw zijn aantrekkelijk, ook aan het wooncomfort in uw directe leefomgeving wordt gebouwd. De prachtige groenstructuur omlijst de architectuur en versterkt de royale ruimte. Uw eigen parkeerplaats ligt, in lijn met het groenplan, verborgen achter het gebouw. U kunt hier heerlijk wonen in de luwte, op loopafstand van de binnenstad.

Type B is het hoekappartement dat standaard met één slaapkamer wordt uitgevoerd. Een tweede slaapkamer is optioneel. Het woonoppervlak is 80 m2. Vanaf het balkon (Oost) kijkt u weg in het groen. Het appartement is voorzien van een nette badkamer. Hiervoor kunt u de sanitairbrochure raadplegen. Standaard wordt er geen keuken geleverd. In het appartement wordt een videofooninstallatie geïnstalleerd. U kunt vanuit uw appartement de voordeur van het complex openen. Bij de hoofdentree is een lift. Op de begane grond zijn de bergingen. Deze zijn bereikbaar vanaf de JP Coenstraat en vanaf het parkeerterrein. Het appartement is licht en ruim. Meer weten? neem gerust contact met ons op.

Valkreek

Aan de Valkreek, een van de mooiste landelijke plekjes van Colijnsplaat, wordt woningbouwplan Valkreek 2.0 gerealiseerd. Woningbouwplan Valkreek 2.0 herbergt een diversiteit aan woningtypen in verschillende prijsklassen, waarmee wonen op deze mooie plek voor iedereen is!

Het gezellige Colijnsplaat is gelegen direct aan de Oosterschelde op het Zeeuwse eiland Noord-Beveland, naast de Zeelandbrug en tegenover Zierikzee. Het gezellige Goes met zijn vele restaurants en cafes bevindt zich op ca. 8 km en de Provinciale hoofdstad Middelburg op een half uur rijden. De grote steden Rotterdam en Antwerpen zijn ca. een uurtje rijden. Kortom, Colijnsplaat is wonen voor iedereen!